DIVNO, KRASNO, SAVRŠENO! Hrvat PONIŽAVAO Srbiju nakon poraza!

Autor:

Sport

16.01.2022

19:35 >> 19:34

Legendarni hrvatski rukometaš Mirza Džomba je u autorskom tekstu za "Index" analizirao meč njegove reprezentacije i Srbije na Evropskom prvenstvu.

DIVNO, KRASNO, SAVRŠENO! Hrvat PONIŽAVAO Srbiju nakon poraza!

Tanjug/AP

- Divno, krasno, savršeno. Utakmica velikog tereta i velikih tenzija. Ulog je bio ogroman. Srbija se nedeljama već najavljivala kao reprezentacija u naletu, kao ekipa koja se digla, ali na kraju je Hrvatska pokazala da se radi o prosečnoj ekipi koja ima samo vrhunskog golmana - napisao je Džomba.

On je objasnio šta je bilo ključno u pobedi nad Srbijom.

- Ključ je bio smanjiti tenzije i u čistoj igri pokazati da smo puno bolja ekipa od Srbije. To se i dogodilo. Sve što je trebalo napraviti na ovoj utakmici, napravili smo savršeno. Horvat je pokazao da zna šta radi, a neki momci su odrasli na ovoj utakmici - istakao je on i dodao:

- Na ovako visokom nivou rukometa, pred punim tribinama, mladi igrač odraste ako mu se da poverenje. Neki klinci su u ovih 60 minuta od talenata i nada postali iskusni igrači.

Hrvatska, uprkos pobedi, može da ispadne sa takmičenja, čak ako istu ostvari i protiv Ukrajine.

Za to će biti potrebno da Srbija pobedi Francusku u poslednjem kolu, sa najmanje dva gola razlike ili minimalce, uz 26 datih golova.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Милан

16.01.2022 20:27

Презиме све објашњава..