NISKI UDARCI: Tajson ponizio Brazilce!

Autor:

Sport

14.01.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Majk Tajson već je jednom nosio dres fudbalske reprezentacije Argentine sa potpisom Dijega MAradone kako bi pred sudom ismevao Brazilce.

NISKI UDARCI: Tajson ponizio Brazilce!

Foto: Printscreen

Bokserska legenda teške kategorine Majk Tajson optužena je za napad na kamermana Karlosa Eduarda da Silvu u jednom noćnom klubu u Sao Paolu 2005. godine. 

Kao rezultat toga, pojavio se na brazilskom sudu u dresu njihovog najvećeg fudbalskog rivala Argentine i to sa velikim Maradoninim potpisom. Tajson je upoznao bivšu zvezdu Barselone, Napolija  i svetskog fudbala na TV nastupu 2005. godine i smatra se da je potpisani dres baš tada i dobio.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

Inače, navodni incident u noćnom klubu dogodio se samo pet meseci nakon borbe protiv Denija Mekbrajda, koja je okončana nakon šest rundi, a treba istaći da je bokserska legenda od tada potpuno promenila svoj život i izborila se sa depresijom i korišćenjem nedozvoljenih supstanci.

Suđenje Majku Tajsonu nastavlja se 7. marta.


BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading