CRNOGORAC NIJE IZDRŽAO NI RUNDU PROTIV ČEMBERLEJNA: Dilan Prašović ponovo poražen u Lonodonu! (FOTO)

Autor:

Sport

11.12.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaest pobeda imao je Dilan Prašović (26), najbolji crnogorski bokser koji korene vuče iz Sjenice u Srbiji, do turneje po Londonu. A onda je na tlu Engleske doživeo dva bolna poraza od domaćih boraca. Prvo je u septembru na stadionu Totenhema bolji bio Lorens Okoli, a rano jutros i Isak Čemberlejn je naneo težak udarac Dilanu. Pogodio ga je tri puta snažno u telo i Prašović nije mogao da nastavi meč.

CRNOGORAC NIJE IZDRŽAO NI RUNDU PROTIV ČEMBERLEJNA: Dilan Prašović ponovo poražen u Lonodonu! (FOTO)

Foto: printscreen

Bokser srpskih korena Dilan Prašović

Nepunu rundu, manje od tri minuta trajala je borba za internacionalnu IBF titulu u kruzer kategoriji.

- Bez obzira na sve nepovoljne okolnosti koje su me pratile u kratkim pripremama za ovaj meč, nemam opravdanja za ovako loš nastup i poraz koji sam doživeo. Očito je da sam precenio sebe, a potcenio Okolija i Čemberlejna koji su već ili će sigurno uskoro biti deo svetske elite. Znam da sam razočarao mnoge ljubitelje boksa i ovom prilikom želim da se izvinim zbog toga, iako nikome nije teže nego meni trenutno. Izvinjavam se svima, potcenio sam rivale. Nikom nije teže nego meni - rekao je Prašović odmah posle meča.

Republika

Foto: printscreen

 

Svestan je da je nakon lakih poraza u megdanima sa Britancima njegova karijera na prekretnici.

Republika

Foto: printscreen

 

- Napraviću pauzu do 1. februara i posvetiti se porodici koju sam zapostavio u prethodnih šest meseci zbog priprema. U tom periodu dobro ću razmisliti o putu kojim će dalje ići moja bokserska karijera - kazao je Prašović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading