Roj Džons Junior: Želim da moj sin igra košarku u Beogradu, ovo je pravo mesto za njega!

Autor:

Sport

03.11.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zanimljiva izjava velikog šampiona.

Foto: Foto/BSS

Roj Džons ima velike planove za svog sina

Dan odmora za takmičare na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu 2021. koje se održava u Beogradu pretvorio se u pravi praznik boksa. U maloj Areni koja je smeštena tik uz srpsku sportsku lepoticu održan je javni čas boksa čiji domaćini su bili predsednik AIBA Umar Kremlev i ambasadori AIBA, od legendarnog višestrukog boks šampiona sveta Roja Džonsa Juniora do nosilaca zlatnih odličja Egora Mehonceva, Roberta Kamarelja i Zeine Nasar.

Foto: Foto/BSS

Roj Džons na javnom treningu

- Zahvalan sam Bogu na tome što sam postao u životu i znam koliko znači borcima to što sam tu, što sam sa njima i što im prenosim moje znanje. Uživam u Beogradu, ljudi su fantastični, sve je savršeno. Bio sam i na košarkaškoj utakmici KK Partizan i nisam skoro bolju utakmicu gledao i doživeo takvo navijanje i atmosferu. Kada sam to video i doživeo u hali Pionir za koju sam čuo da je živa istorija košarke u ovoj zemlji, sada želim da i moj sin Roj Džons treći, koji je inače košarkaš, dođe u Beograd i igra ovde kod vas, jer mislim da je to najbolje mesto za njega – rekao je legendarni boks šampion Roj Džons Junior.


 

Foto: Foto/BSS

Roj Džons na javnom treningu

 

Nakon sesije, predsednik AIBA Kremljov je svim prisutnima poklonio rukavice. 

- Naši bokseri treba da imaju glas koji se mora čuti jer smo ovde da služimo našem sportu. Da nije bilo sportista, boks nikada ne bi postojao. Zaklinjem se svakom bokseru: ne oklevajte da dođete i progovorite. Tu smo za vas" – istakao je predsednik AIBA Kremlev.    Otkako je Kremlev postao predsednik AIBA u decembru 2020. godine, održao je mnoge lične sastanke sa sportistima i trenerima u različitim zemljama. On naglašava važnost bliskosti sa članom AIBA porodice. Budući da je i sam bivši sportista, on pokazuje sjajan primer lidera koji brine o "duši" boksa – sportisti i trenerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading