TAJNI SIMBOLI NA ETIKETAMA: Ovaj znak otkriva koja je vaša IDEALNA VELIČINA odeće! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

03.11.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednom TikTok profilu smo pronašli foru koja će vas sačuvati dosadnih isprobavanja stvari po prljavim kabinama, već ćete odmah znati koja je to idealna veličina za vas.

Republika

Foto: pexels.com

Žena proba odeću u kabini za presvlačenje

 

Sigurno ste i sami primetili da konfekcijski brojevi u nisu uvek isti, odnosno jednom nosite S, a drugi put morate potražiti L veličinu.

Takve situacije neretko sputavaju i onlajn kupovine jer mnogi moraju prvo isprobati kako bi bili sigurni da im odevni komad savršeno pristaje.

Pre nego s hrpom odeće odete u kabinu i isprobati sve željene komade, dobro je proveriti šta piše na etiketama pojedinog artikla nego što odokativno ocenjujete da li ćete moći ući u željeni komad. 

Jedan profil na TikTok platformi tvrdi da ima rešenje kako da "iz prve ubodete" svoju idealnu veličinu.

Naime, sve što trebate je pogledati na etiketi nalazi li se sivi kvadrat ili sivi trougao. Oni tvrde kako ti "tajni" simboli upućuju o kakvom se kroju radi.

 

 

Ako je na gornjem delu etikete nacrtan sivi kvadrat, odeća je normalna, odnosno veličina je normalna, a ako je nacrtan sivi trougao, trebate pripaziti, odnosno zameniti uobičajenu veličinu jer je reč o manjem kroju pa treba uzeti veći broj. 

U komentarima je druga tiktokerka potvrdila ovu teoriju, rekavši:

- Dok sam plaćala na blagajni, radnica mi je rekla da svi komadi koji na etiketi imaju kvadrat dolaze u realnoj veličini, a svi komadi s označenim trouglom su manji od uobičajenih pa potražite veći konfekcijski broj od onog kojeg inače nosite. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading