SRBIJA JAČA PRIJATELJSKU SARADNJU! Ministar Udovičić sa predsednicom Predstavničkog doma Kipra: Potvrđen plan razvoja u oblastima omladine i sporta (VIDEO)

Autor:

Sport

01.11.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se sa predsednicom Predstavničkog doma Republike Kipar Nj.E. Anitom Demetriu i tom prilikom razgovarao o daljoj implementaciji potpisanih sporazuma o saradnji u oblastima omladine i sporta između dveju država.

Foto: MOS

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

Ministar Udovičić poželeo je dobrodošlicu Nj. E. Demetriu u Srbiju i upoznao je sa aktuelnim projektima i programima koje podržava Ministarstvo omladine i sporta, a tiču se daljeg razvoja i unapređenja sistema sporta i omladinskog sektora.

 

Sagovornici su se složili da je razmena znanja i iskustava između dveju zemalja u obostranom interesu i predstavlja najbolji temelj za nastavak uspešne saradnje. Jedna od tema sastanka bilo je razmatranje značaja uključivanja dece smetnjama u razvoju u sportske aktivnosti.

Nakon sastanka Nj. E. Demetriu posetila je klub malog fudbala ''Mungosi'', u kome treniraju mladi sa invaliditetom i smetnjama u razvoju i tom prilikom se družila sa mladima i razgovarala o važnosti fizičke aktivnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading