Veliki prijatelj Srbije stigao iz Dubaija da bodri Babića do pobede!

Autor:

Sport

28.10.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv gost stigao u Beograd.

Republika

Foto: Foto BSS

Kapiten siguran na startu



Vladan Babić je definitivno zvezda četvrtog dana Svetskog prvenstvo u boksu, koje se održava u Beogradu. Kapiten srpske reprezentacije na startu za protivnika je dobio jednog od najtežih rivala, visokog Kamerunca, koji je ličio na gorštaka koji razbija svoje protivnike. Babić se nije dao uplašiti i na kraju posle preglasavanje sudija pobedio je i plasirao se u narednu rundu.

Uz legendu boksa Roj Džons juniora, kapitena naše reprezentacije bodrio je i veliki prijatelj države Srbije, biznismen i član ruske bokserske federacije Aduk Abdulmutalin Gamzatovič. On je bivši sportista, a nedavno je ukazom predsednika Vučića dobio i srpski pasoš.

Stigao je iz Dubaija da bi podržao omiljenog mu boksera Vladana Babića. Inače da današnji meč u Babića je i borila i majka. Ona je bila u prvim redovima zajedno sa reprezentativcima pa na kraju je nije smetalo što je ostala bez glasa. 

Naredni rival Babića je prvak Azerbejdžana.
 

Republika

Foto: Foto BSS

Gosti na današnjem meču

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading