ZNAM ODAKLE SU PARE: Čović progovorio o "državnom projektu"

Autor:

Sport

27.10.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama već se navijači večitih rivala međusobno nazivaju "državnim projektima" ili miljenicima sistema. Čim u Zvezdu ili Partizan stigne milionsko pojačanje, počinju pomenuta prepucavanja.

 
Republika

Foto: Tanjug

Nebojša Čović

O toj temi govorio je i predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović u emisiji Sportlajt,

- Crvena zvezda gleda samo sebei svoje interese, ne zanimaju nas tuđi interesi i odakle ovima ili onima novac. Doći će se do svega toga – odakle je ko dobio novac. Nije moje da mislim o tome, ja samo znam odakle su pare koje su u Crvenoj zvezdi. Što se tiče drugih, mogu i to, ali neću, bar za sada. Ne znam za druge, možda oni imaju više novca zato što su sposobniji ili zato što imaju bolje firme, a možda i te firme imaju atraktivnije proizvode. Treba transparentno izaći i reći šta je država dala i kome. Zvezda je dobila sredstva od grada Beograda, kao i od republike, ali dobijaju i drugi. Mi nikada nismo bili državni projekat – ni manje ni više nego što su drugi bili državni projekat - izjavio je Nebojša Čović.

Prvi čovek ekipe sa Malog Kalemegdana zatim je govorio o transferu koji je podiogao mnogo bure. U pitanju je dolazak Nikole Kalinića u crveno-beli tim. 

- Dok god budem bio u Crvenoj zvezdi razgovaraću sa navijačima. Sarađivaću sa njima i biću spreman da čujem kako oni razmišljaju. Isti je slučaj i sa ostalim subjektima u sportu. Isto tako, moj zadatak će biti da ‘peglam’ odnose. Što se tiče Nikole Kalinića, on je kod nas došao legitimno, iako je imao razgovore sa nekim drugim klubovima, uključujući i Partizan - rekao je predsednik Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bobo

27.10.2021 14:02

Covicu,sve sto progovoris je ,,cista i jedina istina,,!Mnogi te znaju od davnih dana.Posle ktaceg vremena nasao se neko da stane na put tvojim ,,uspesima,,?

Odgovori 10 4