UDOVIČIĆ SIJAO NA CEREMONIJI: Srbija je ponosna zemlje, ovo je veliki dan! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki dan za Srbiju i Beograd! I zvanično je otvoreno još jedno Svetsko prvenstvo u boksu, a na ceremoniji je prisustvovao i srpski Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Vanja Udovičić na ceremoniji otvaranja Svetskog šampionata u boksu - u Beogradu

Udovičić je svim gostima ovog turnira poželeo sreću i poručio im da su zauvek dobrodošli u našoj zemlji:

- Dragi gosti i dragi prijatelji, dobrodošli u Srbiju. Srbija je večeras ponosna! Stekli smo prijateljstva i stekli smo poverenja koje nam je ukazano da organizujemo Svetsko prvenstvo u boksu. Beograd i Srbija su centar sveta! Više od pola planete je u našem glavnom gradu, zato se ponosimo. Mi smo jedina zemlja koja po drugi put organizuje ovo veliko takmičenje. Pokazaćemo svetu naše gostoprimstvo i bićemo pravi domaćini. Sportistima želim da postave nove standarde i obore rekorde. Svi vi koji ste došli da pratite vaše šampione, želim da se uvek sa zadovljstvom vratite u našu zemlju- rekao je Vanja Udovičić na ceremoniji otvaranja Svetskog šampionata u boksu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading