OVAKO SE NE TERA SELEKTOR: Slobodan Kovač BESAN KAO RIS posle smene!

Autor: Republika

Sport

23.10.2021

18:27

Sada već bivši selektor Odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Boba Kovač, oglasio se nakon otkaza koji je dobio u subotu.

Tanjug/AP

Bivši selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač

- Mi treneri ne treba da budemo iznenađeni. Neko ko komanduje je odlučio da to nije dobro što radimo i napravio je tu vrstu smene. Mislim da je trebalo da se pozove i da se kaže. Ne treba da mi to jave drugi. To je jutros uradio Podraščanin, rekao mi je: "Žao mi je, sad sam pročitao na portalu". Najiskrenije SIM kartica mi ne radi najbolje, da li se blokirala ili nije… Možda nisu mogli da me dobiju direktno na telefon, ali evo ti si me dobio i milijardu ljudi koji su me zvali do sada. Ako si hteo da me dobiješ – mogao si. Mi smo razgovarali posle Evropskog prvenstva- rekao je Kovač, a prenose beogradski mediji.

Srbija je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu bila četvrta.

- Mogli smo bolje. Postoji niz činjenica, ali nemam nameru da se pravdam. Trudio sam se da radim svoj posao najbolje, normalno da je čoveku krivo, ali bavim se takvim poslom da to spada u rok službe. Stvarno nemam tu nameru, niti razlog da se sa nekim prepucavam, niti da objašnjavam. To je takva situacija, komandujući u Savezu nije zadovoljan i koja priče. Nadam se da će neko drugi da bude bolji i uspešniji- zaključio je Kovač.

Komentari (1)

Loading
Dragomil

25.10.2021 15:35

Sramota,u svim sverama života ološ presuđuje i odlučuje,oterali su tako i Grbiće.....