NIJE BILO DILEME: Zoran Terzić saznao NAJBOLJU MOGUĆU vest!

Autor:

Sport

24.09.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za srpskog selektora.

Republika

Foto: Starsport

Srbija ima najboljeg u Evropi - Zoran Terzić

Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, proglašen je za najboljeg trenera u Evropi u 2021. na Gala svečanosti CEV u Ljubljanskom dvorcu, u Ljubljani. Terzić je ove godine sa seniorkama Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Srbija je jedina zemlja iz Evrope, koja je na oba ovogodišnja takmičenja osvojila medalje.

Na Gala svečanosti, Paola Egonu iz Italije i Ervin Ngpaet iz Francuske su proglašeni za najbolje igrače Evrope u 2021, Zoran Terzić i Loran Tili su najbolji treneri Evrope u 2021, Joana Hajdrih i Anuk Verž – Depre iz Švajcarske su "kraljice plaže", a Anders Mol i Kristijan Sorum, "kraljevi plaže 2021.", Kore Mol je najbolji trener u beach – volley u 2021, Tanasis Belgiratis iz Grčke je dobitnik nagrade CEV za životno delo, a za najbolje takmičenje CEV u 2021. proglašena su oba prvenstva Evrope, odnosno svih 8 organizatora EP 2021: Srbija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Poljska, Češka, Estonija i Finska.

Zoran Gajić, predsednik OSS i Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, predstavljali su Odbojkaški savez Srbije na Gala svečanosti u Sloveniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading