NIKAD JAČI NOVI BEOGRAD: Stvara se moćan DRIM TIM

Autor:

Sport

02.10.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo klub Novi Beograd, predstavio je danas prvi tim i sve svoje selekcije za sezonu koja je pred nama.

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Novog Beograda Dušan Mandić

Novobeograđani će se takmičiti na više frontova. U domaćem šampionatu i Kupu, regionalnoj ligi i Ligi šampiona, u kojoj će drugi put uzastopno biti domaćini fajnal-ejta.

-Izuzetna je privilegija imati mogućnost da se vratim u Beograd i da igram vaterpolo na vrhunskom nivou- rekao je kapiten Novog Beograda Dušan Mandić

Osim Dušana Mandića, boje Novog Beograda braniće još Viktor i Strahinja Rašović, Gojko i Duško Pijetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Angelos Vlahopulos, Đorđe Vučinić, Žoao Pedro Fernandeš, Nika Šušiašvili, Draško Gogov, Petar Tomić, Miroslav Perković, Vasilije Martinović, Matija Vlahović i Petar Mitrović.

- Mislim da će jačanje Novog Beograda i te kako doprineti jačanju i naše reprezentacije i srpskog vaterpola u celini. Ovo je novi talas, potpuno nova priča i pozivam ljubitelje vaterpola da budu uz nas, da prate naše utakmice i da nas bodre, a mi igrači ćemo našu priču praviti u bazenu i govoriti partijama koje budemo pružali - dodao je reprezentativac Srbije.

Predsednik kluba Nikola Malbaša, izjavio je sledeće:

- Predstoji nam mnogo dobrih utakmica i ponovno domaćinstvo fajanl-ejta Lige šampiona. Oformili smo izuzetno kvalitetan tim i nadam se da će publika uživati u uzbudljivim mečevima. Igračima i stručnom štabu poželeću mnogo sreće i nadam se da ćemo se na kraju sezone radovati pobedama i velikim uspesima Novog Beograda -

Prvu utrakmicu u novoj sezoni Novi Beograd će igrati 6. oktobra u šampionatu Srbije, a protivnik će biti niški Nais.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading