PRILIKA ZA POPRAVNI: Objavljeni svi učesnivi Svetskog prvenstva u odbojci!

Autor:

Sport

22.09.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) objavila je danas spisak svih učesnika Svetskog prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Republika

Foto: Starsport

Srbija ima predstavnika u obe konkurencije

Predstojeće izdanje prvenstva Sveta za odbojkaše na programu je od 26. avgusta do 11. septembra u Rusiji, dok bi početni termin za odbojkašice trebalo da bude 23. septembar, a krajnji 8. oktobar, dok će se mečevi igrati u Holandiji i Poljskoj.

Kad je muška konkurencija u pitanju, na Svetskom prvenstvu će učestvovati sledeće reprezentacije: domaćin Rusija, branilac titule Poljska, evropski prvak Italija, viceprvak Starog konitnenta Slovenija, Iran, Japan, Tunis, Kamerun, Brazil, Argentina, Portoriko, Kanada, Francuska, SAD, Srbija, Kuba, Holandija, Nemačka, Meksiko, Turska, Egipat, Katar, Bugarska i Kina.

Žreb grupa će se održati 30. septembra u Moskvi.

Što se tiče šampionata sveta u ženskoj konkurenciji naći će se: domaćini Holandija i Poljska, branilac titule Srbija, evropski šampion i poslednji finalista SP Italija, potom, Turska, Kina, Japan, Kamerun, Kenija, Brazil, Kolumbija, Dominikanska Republika, Portoriko, SAD, Rusija, Nemačka, Belgija, Koreja, Bugarska, Kanada, Tajland, Argentina, Češka i Kazahstan.

FIVB je najavio da će datum i mesto žreba uskoro biti objavljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading