ZORANA ARUNOVIĆ PRESEKLA: Posle neuspeha u Tokiju, donela odluku o NASTAVKU KARIJERE! (FOTO)

Autor:

Sport

15.08.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović se vratila bez medalje sa Olimpijskih igara u Tokiju, a sada je donela odluku o nastavku karijere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zorana Arunović

Arunovićeva je dosta emotivno doživela Olimpijske igre u Tokiju, i opet joj je izmaklo odličje na najvećoj sportskoj smotri.

Ona je bila najbliža tom uspehu u miksu sa Damirom Mikecom kada su zauzeli su četvrto mesto.

Međutim, Zorana se oglasila po prvi put posle Tokija i obradovala navijače u Srbiji.

- 'Arigato’, Tokio. Hvala na svemu. Nisam sigurna da li zaista to mislim, ali to je pristojno reći, a svi znamo da sam ja više nego pristojna osoba. Hvala volonterima što su omogućili da se ove Igre održe i što su nam pomagali. Mogla bih da napišem knjigu o svojim pripremama za OI, baš kao i o preprekama sa kojima smo se suočavali pre Igara. Verujte mi, bila bi best-seler. Hvala Japanu, hvala Olimpijskim igrama – zahvalna sam svim ljudima koji su mi pomogli na putu do Tokija, ima vas mnogo. Odlučila sam da nastavim sa streljaštvom, izgleda da ćemo nastaviti da se viđamo, družimo i pucamo na takmičenjima i pripremama. Ura!- napisala je na Instagramu Zorana Arunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading