KASNIO JE NA FINALE A ONDA SE POJAVILA ONA: Evo kako je SRPKINJA Tijana pomogla sprinteru sa Jamajke da OSVOJI ZLATO (VIDEO)

Autor:

Sport

12.08.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava filmska drama odigrala se prethodne nedelje u Tokiju kada je sprinter sa Jamajke Hansl Parčment (31) kasnio na finale u trci 110 metara sa preponama.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/@ParchmentHansle

Isplati se verovati ljudima. 

Naime, Parčment je seo u pogrešan autobus i umesto na Olimpijskom stadionu završio ispred kompleksa bazena, a onda mu je u pomoć pritekla jedna Srpkinja.

U pitanju je Tijana Stojković (25) koja je u Tokiju radila kao volonterka.

Tijana je primetila zbunjenog Parčmenta koji je od zvaničnika OI dobio objašnjenje da može samo da se vrati u Olimpijsko selo i potom sedne u pravi autobus, ali pitanje je da li bi stigao na vreme.

Tada je Srpkinja prišla Parčmentu i dala mu novac za taksi kojim je stigao do stadiona gde je nekoliko minuta kasnije osvojio zlatnu medalju. U finalu svoje discipline trijumfovao je ispred američkog sprintera Granta Holoveja.

- Ovo zlato je zbog tebe, ti si mi pomogla - zahvaljivao se Parčment našoj Tijani.

 

 

Uz to, poklonio joj je i majicu Jamajke, a čitava priča vrlo brzo odjeknula je celom karipskom državom.

Tamo je tamošnji premijer Endrju Holnes objavio dirljivi snimak i pozvao Tijanu da bude gost vlade Jamajke zbog ovog lepog čina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nkraguljac

12.08.2021 13:23

Da je više ovakvih priča, gde bi nam bio kraj. Ovako smo samo dežurni krivci u agedama belosvetskih diplomata.