PRORADIO SRPSKI INAT: Eksplozija Filipa Filipovića posle PROJEKTILA protiv Španaca!

Autor:

Sport

06.08.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne treba se igrati sa srpskim inatom, pokazalo se mnogo puta kako to ispadne, videli ste kako je bilo u tenisu sa Novakom. Ne isplati se ta rabota", rekao je kapiten srpskih vaterpolista Filip Filipović posle pobede protiv Španije (10:9) i plasmana u finale Olimpijskih igara u Tokiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vaterpolista Srbije Filip Filipović

Pokazali smo po koji zna put timski duh i veru do kraja u uspeh, dodao je strelac odlučujećeg pogotka.

- Ovo nije iznenađenje i ovo je samo pokazatelj da i kad su neke okolnosti protiv vas, kad verujete do kraja, kad verujete u svog saborca, uz veru u Boga sve može da se desi - rekao je Filipović srpskim izveštačima u Tokiju.

On je dodao da će ekipa na isti način igrati i finale protiv Grčke.

- Nije gotovo, treba ovu utakmicu zaboraviti što pre, treba se relaksirati, opustiti, isplivati, regenirasati do prekosutra. Sledeća utakmica je najbitnija i sve staje u naredna 32 minuta. Jako je emotivno, prošli smo jedan jako težak period, cela ova generacija se praktično i nismo mogli da poželimo bolji oproštaj od finala Olimpijskih igara.

Filipović se posebno zahvalio mlađim igračima.

- Hvala mladima koji su nas "pogurali" po zna koji put, hvala Mandiću, Jakšiću, Rašoviću, Ranđeloviću, momcima na kojjma ostaje sve ovo. Hvala im, jer bez njih ne bismo mi došli do izražaja - zaključio je Filipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading