TOTALNA EUFORIJA: Vau, jedna mala SRBIJA pobedila je veliku Kinu, to će ostati za sva vremena!

Autor:

Sport

04.08.2021

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašice Srbije posle velike borbe savladale su Kinu sa 77:70 i plasirale se u finale Olimpijskih igara u Tokiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje košarkašica Srbije

U taboru Srbije posle trijumfa nad Kinom vlada velika euforija, o čemu najbolje svedoče reči selektorke Marine Maljković.

Ono što krasi ovaj tim je energija, zajedništvo. Jednostavno u nekim trenucima je zaista teško. Igre su specifično takmičenje, najteže moguće. Sonja je npr. imala kovid, ali mi nismo alibi-ljudi, nismo kukali. Kada igraju ovako, mogu da pobede svakog - rekla je Maljkovićeva i dodala:

- Jedna mala Srbija da pobedi veliku Kinu. Vau. To će ostati za sva vremena.

Jedna od najboljih srpskih košarkašica Sonja Vasić bila je presrećna posle velike pobede nad Kineskinjama.

Jelena nas je vukla tri četvrtine. Kad smo videli da su napravili taktičku korekciju, Ana i ja smo videli da imamo prostora. Najbitnije je da smo pobedile. Dokazale smo da igramo ovo srcem. Pravimo puno grešaka, ali sve iz najbolje namere. Imamo još dve utakmice, nadam se da ćemo igru dižemo malo po malo. Ispunili smo cilj. Ušle smo u borbu za medalju. Niko nije verovao u ovo, opet su nas svi otpisali. Da probamo nemoguće. Do sada smo samo nemoguće uspevali da napravimo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading