SO NA RANU SRBIJI: Oglasio se Karenjo Busta - planeta PODRHTAVA zbog ovih reči o Đokoviću!

Autor:

Sport

31.07.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski as postavio pitanje da li su pravila jednaka za sve, pa i za najboljeg na svetu, Novaka Đokovića.

Foto: Tanjug/AP

Pablo Karenjo Busta nakon trijumfa nad Novakom Đokovićem

Španski teniser Pablo Karenjo Busta rekao je, posle osvojene bronzane medalje na OI, da je osećao podršku cele nacije koja mu je ulila dodatnu snagu tokom duela sa Novakom Đokovićem.

Španac se još jednom požalio na način na koji su Noletu deljene opomene, ali je svestan da je "teško dosledno primeniti pravila" protiv najboljeg na svetu.

Srećniji sam nego posle osvajanja turnira. Osvojio sam Dejvis, ATP turnire, ali i olimpijsku medalju… Nikada nisam doživeo ovaj osećaj, neopisiv je. Osetio sam podršku cele Španije, dobio sam milion poruka podrške juče nakon poraza - počeo je Karenjo Busta, pa dodao:

Stigao je sav umor od nekoliko nedelja, pritisak da predstavljate svoju zemlju na nekim igrama i još kad vidite da igrate protiv Đokovića, opustite se svesni da je teško. Bio je to veoma važan meč za mene. Posle pobede protiv Medvedeva činilo se da se medalja približava, a sa Hačanovim da se udaljava. Uspeo sam da se fizički i psihički oporavim i nije bilo lako protiv Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Španac sprečio Novaka da stigne do bronzanog odličja

 

Karenjo Busta se osvrnuo i na Đokovićeve reakcije i izlive besa prilikom kojih je Srbin bacao reket.

- Kad je bacio reket na tribine, čini se da nije bilo dovoljno da ga sudija upozori. Ponekad je teško izvršiti pravila kada se suočite sa prvim na svetu - podvukao je Španac.

Podsećanja radi, posle poraza od Karenja Buste, Nole je odlučio da odustane i od nastupa u dublu, pa je Srbija ostala bez medalje u tenisu na igrama u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading