BESKRAJNO SMO PONOSNI NA VAS: Ministar Udovičić dočekao Milicu Mandić, Tijanu Bogdanović i Damira Mikeca

Autor: Republika

Sport

29.07.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić dočekao je danas osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju.

RepublikaFoto: MOS
Ministar Udovičić čestita Tijani Bogdanović

Među prvima koji su se vratili u našu zemlju su taekvondistkinje olimpijska šampionka Milica Mandić i bronzana Tijana Bogdanović i olimpijski vicešampion u streljaštvu Damir Mikec.

- Dobro došli kući, šampioni! Znam da je jedan od najlepših osećaja kada se sa najvećeg sportskog takmičenja vratite u svoju Srbiju sa medaljom, da u tom trenutku, kada ste svoji na svome, uz ljude koji vas najviše vole, i sugrađane koji se vama ponose, medalja dobija dodatni sjaj i vrednost. Hvala vam što ste se borili do kraja, što ste dali i više od ličnih maksimuma i što ste našu Srbiju još jednom proslavili. Upravo vi ste najveća motivacija svim našim olimpijcima koji nastupaju u narednim danima, vi ste njihova dodatna snaga. Milice, Tijana i Damire, beskrajno smo ponosni na vas, i hvala vam što ste sve u Srbiji usrećili i ovoga puta. Još jednom čestitam i vašim stručnim štabovima i Tekvondo asocijaciji Srbije i Streljačkom savezu Srbije na velikom uspehu - istakao je ministar Udovičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading