Ministar Udovičić uručio stipendije studentima Državnog univerziteta Novi Pazar: Vi ste najbolji predstavnici budućnosti u koju verujemo, ČESTITKE!

Autor:

Sport

24.06.2021

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stipendije je dobilo devet najboljih studenata završnih godina osnovnih i master studija.

RepublikaFoto: Ministarstvo omladine i sporta
Vanja Udovičić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je uručio ugovore o stipendiranju najboljih studenata Državnog univerziteta Novi Pazar (DUNP) iz Fonda za mlade talente.

Stipendije je dobilo devet najboljih studenata završnih godina osnovnih i master studija sa ove visokoškolske ustanove, koji su, u prethodnoj školskoj godini, „psotigli izvanredne rezultate“.

Ministar Udovičić je rekao da stipendije „mladim i talentovanim ljudima, koji se školuju na DUNP, treba da budu snažna potpora i podsticaj da nastave usavršavanje i stignu do ciljeva koje su zacrtali“.

- Želimo da pošaljemo jasnu poruku u gradu mladih da ne postoje razlike u podršci Vlade Srbije različitim krajevima Srbije – istakao je ministar omladine i sporta.,

Ministar je preko svog Instagram naloga čestitao stipendistima.

- Vi ste najbolji predstavnici grada mladih i budućnosti u koju verujem. Čestitke! - poručio je Udovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading