PREMINULA 19-GODIŠNJA RUKOMETAŠICA: Ema izgubila najvažniju utakmicu u životu

Autor:

Sport

21.06.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bog sebi bira najlepše anđele, navodi se u saopštenju kluba.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Ženski rukometni klub Trešnjevka iz Zagreba je podelio tužnu vest da je preminula njihova 19-godišnja igračica Ema Groznica.

- U dubokoj boli i žalosti javljamo kako je juče nakon kratke i teške bolesti preminula naša igračica, saigračica i prijateljica Ema Groznica. Bog sebi bira najlepše anđele - napisali su iz kluba.

 

Groznica je bila i studentkinja Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a s njom su se oprostili i iz Ženskog rukometnog kluba Brod iz Slavonskog Broda za koji je ranije nastupala:

- Napustila nas je naša Ema, naš Virus. Uvek nasmejana i vesela. Putujući svaki vikend iz Iloka za Slavonski Brod pokazivala je koliko je bila velika i snažna njena ljubav prema rukometu. Iskreno saučešće porodice Groznica od trenera, igračica i uprave ŽRK "Brod". Prerano si nas napustila! Zaigraćemo ponovno na nekom boljem mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading