U OLIMPIJSKOM DUHU - AGIA TRIADA 2021. Štefanek i Đerić otvorili Druge kompanijske igre!

Autor:

Sport

17.06.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druge letnje kompanijske igre u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta svečano su otvorene u Agia Triadi nadomak Soluna.

RepublikaFoto: Promo foto
Otvorene druge kompanijske igre

Igre je otvorio predsednik Sportskog saveza Srbije i naš zlatni olimpijac Davor Štefanek u prisustvu čelnika Srpske federacije kompanijskog sporta Velizara Đerića, Budimira Vučinića, Slobodana Unkovića, Žarka Gvera...

- Zadovoljstvo mi je što mogu da otvorim Igre, jer je kompanijski sport i te kako bitan deo Sportskog saveza Srbije - između ostalog je istakao Štefanek, koji se družio sa takmičarima u Solunu. Igre će biti održane u 10 sportova - fudbalu na pesku, pikadu, odbojci na pesku, stonom tenisu, nadvlačenju konopca na pesku, bacanju kamena s ramena, plivanju, šahu, košarci i skoku udalj.

RepublikaFoto: Promo foto

- Tradicija se nastavlja! Hvala Davoru Štefaneku na podršci i svim učesnicima koji su se odazvali drugim po redu Letnjim igrama na obali grčkog mora. Zahvalnost dugujemo i Ministarstvu omladine i sporta, celoj Vladi Republike Srbije i predsedniku države - istakao je Velizar Đerić, alfa i omega projekta.

Više od 100 učesnika iz brojnih srpskih kompanija nadmetaće se za prestižni pehar, a čitav događaj odvija se po epidemiološkim merama koje važe u Grčkoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading