SIM I ČAČAK ZAJEDNO U HUMANOJ AKCIJI: Dres Marka Marinovića na aukciji

Autor:

Sport

13.05.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akciju je pokrenula Ivana Vukajlović.

RepublikaFoto: SIM SRBIJE
Sportske igre mladih

Spektakularno takmičenje, praznik sporta i dan prijateljstva, ponovo su obojili Čačak, jer kad Sportske igre mladih dođu u ovaj grad, ceo grad živi za taj dan.

- Kao i prethodnih godina, prioriteti su nam bila deca. Da uživaju u sportskom nadmetanju i druženju. U tome smo svakako uspeli, ali posebno moram da istaknem i sjajan gest trenera KK Borac. Promoter Dunav osiguranje Sportskih igara mladih za naš grad Marko Marinović - Malina, na poklon mi je danas dao dres sa brojem 45, koji je Marinović uspešno nosio kao igrač. Istog trenutka sam došla na ideju da organizujem licitaciju, koja bi imala humanitarni karakter, kako bi na taj način i ja kao koordinator Igara i SIM i Malina pomogli lečenju jedne devojčice, naše sugrađanke Nađe Đerović.

Foto: SIM SRBIJE
Ivana Vukajlović i Marko Marinović

- Kontaktirala sam Quantox fondaciju, koja aktivno učestvuje u prikupljanju sredstava za Nađino lečenje. Divni ljudi iz ove fondacije su na moju ideju reagovali sa oduševljenjem i sigurna sam da ćemo na ovaj način prikupiti iznos koji će mnogo značiti Nađi i njenoj porodici. Pozivam sve ljude velikog srca da nas podrže u našoj humanoj nameri. Ako svi na svoj način pomognemo i uključimo se u svaku akciju, Nađa će prohodati i biti deo velike SIM porodice - istakla je nekadašnja atletičarka a sada gradski funkcioner u gradu Čačku, Ivana Vukajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading