SIN JE PLAKAO ZBOG MENE: Staloženom Nikoli Grbiću NAVRLE EMOCIJE posle životne PREKRETNICE

Autor: Republika

Sport

05.05.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Srbije Nikola Grbić popeo se na vrh Evrope na klupi poljskog Zaksa.

Nikola Grbić

Legenda svetske odbojke plakao je kao kiša posle najvećeg trijumfa u trenerskoj karijeri. Poznat po svom mirnom, hladnokrvnom stavu, Grbić je iznenadio sportsku javnost prilivom emocija.

Mlađi iz tandema Grbić je prokomentarisao slavlje posle trofeja:

Uvek su najdraže od najbližijih. Supruga je mlađem sinu pokazala sliku kako plačem, pa se i on rasplakao. Okitili su kuću, napravili u jednoj video-igrici vatromet i zastavu Poljske. Naravno, drage su mi i poruke od kolega, jer jedemo isti hleb. Prijaju takvi komplimenti i imaju posebnu vrednost – rekao je Grbić za Objektiv.

Nije zaboravio da pomene i legendarnog oca Miloša, zbog koga je sa starijim bratom počeo da trenira odbojku.

Otac je bio ponosan na nas. Međutim, kao stari Hercegovac, nikada nije govorio direktno. Majka nam je uvek prenosila sa kakvim ponosom priča o nama. Vanja i ja smo ušli u Kuću slavnih, ali ni to nije dočekao. Najdraže mi je da je video kada smo postali olimpijski šampioni. Žao mi je što nije tu, ali život ide dalje – zaključio je Nikola Grbić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading