ADŽIĆEV OTAC SE OGLASIO ZA REPUBLIKU: Moj sin je ROĐAK sa sveštenikom OSKRNAVLJENE crkve! Bio je u POLICIJI

Autor:

Sport

04.05.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolista Primorca i odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Danilo Adžić navodno je sa dva prijatelja urinirao po crkvi Svetog Nikole u Kotoru i maltretirao suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

RepublikaFoto: YouTube printscreen
Danilo Adžić, sin Dejana Adžića

Tim povodom se sada za naš portal oglasio njegov otac, Dejan Adžić, bivši generalni sekretar Vaterpolo saveza Crne Gore koji je u igračkoj karijeri nastupao za Crvenu zvezdu od 1984. do 1986. godine.

- Moj sin nije urinirao niti ikog vređao, to su gluposti. Čak mogu da vam kažem da je on rođak sa sveštenikom Nemanjom Krivokapićem. Tako da to što se pojavilo nema nikakve veze. On je bio u tom kafiću, ali kada su se neredi desili on je otišao i to se vidi na snimku - rekao je Adžić senior za "Republiku".

Danilo je na mestu događaja bio sa dva prijatelja, fudbalerom Bokelja Milošem Banićevićem i karatistom Danijelom Krivokapićem.

- Moj sin je bio u policiji i dao je izjavu, a čak je bio i kod Nemanje i razgovarali su. Znate kakva je ovde politička situacija i neko je ovo iskoristio da naudi mom sinu. On je igrao u Zvezdi, igrao je u Partizanu i nikada niko nije rekao ružnu reč za njega. Ja sam protiv svakog nasilja, posebno nad ženom, ali to moj sin nije uradio - zaključio je Dejan Adžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
milan lala

04.05.2021 11:12

Ovaj gospodin braneci bahatog sina zeli reci da je sve popadija izmislila . More da se i ti i tvoj sin tornjate . Tvoj sin ce motrati da povice konsekvence za ponasanje . Da sam vlast zabranio bi mu trajno ulazak u Srbiju pa nek studira kod prijatelja u hrvatskoj ili na "kosove "

macak

23.05.2021 08:09

Poznavajuci ga,ne čudi me,šovinizam koju propagira DPS partija vec 30 godina.