(VIDEO) SRBIN POSTAO KRALJ: Sija se KRUNA na glavi, navijači ga ispratili na VELIČANSTVEN NAČIN

Autor: Republika

Sport

28.04.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević odlazi iz italijanske Peruđe posle osam godina.

RepublikaFoto: youtube.com/tef channel
Aleksandar Atanasijević

Sjajni srpski reprezentativac prelazi u poljski Belhatov posle izvrsnih godina i mnoštva osvojenih trofeja i ličnih priznanja na nacionalnom i evropskom nivou.

Navijači Peruđe su pokazali koliko ga vole ispraćajem uz bakljadu, skandiranje, pesme, a Atanasijević je uzvratio porukom:

- Iskreno, nisam očekivao sve ovo, ne znam kako da zahvalim navijačima koji su već toliko učinili za mene, a ovo je bilo veliko iznenađenje. Mnogo su nam nedostajali, jer Peruđa nije isti tim bez navijača. Želim da im se zahvalim na ovom divnom oproštaju. Mislim da se to nikada nije dogodilo u svetu odbojke da ovako nekog isprate - rekao je Atanasijević.

fenomenalni korektor je karijeru počeo u Partizanu, a sada se vraća u poljski Belhatov, tim čije je boje branio u periodu od 2011. do 2013. godine, pre nogo što je došao u Peruđu i tamo ispisao istoriju kluba i italijanske klupske odbojke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading