Atanasijević iz Peruđe: Nikome nije do sporta u ovom trenutku

Autor:

Sport

18.04.2020

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević, član italijanske Peruđe, izjavio je da je sezona u toj zemlji zbog koronavirusa gotova do septembra, kao i da će najverovatnije biti nastavljen samo fudbal.

RepublikaFoto: instagram.com/atanasijevic.aleksandar
Atanasijević

- Situacija nije idealna. Od 12. marta smo u karantinu, na sreću već smo se navikli, međutim ono što je dobra stvar jeste da stižu sve lepše vesti, odnosno da je sve manji broj umrlih i zaraženih. Italija polako, ali sigurno izlazi iz krize. Nadaju se da će do trećeg maja izaći iz krize - rekao je Atanasijević za TV Prva.

Srpski korektor dodaje da u ovom trenutku nije nikome do sporta.

 - Nikome u ovom trenutku nije do sporta. Bez obzira što je to nama posao, svesni smo da je najvažnije sačuvati ljudske živote. Odbojka je prekinuta od 12. marta. Italijani ne razmišljaju o sportu, jedino je fudbal ostao nejasan da li će se nastaviti. Jako je teško zamisliti veliki broj ljudi na jednom mestu, jedini način je pred praznim tribinama - rekao je Atanasijević.

On je dodao da su svi u Italiji oduševljeni potezom Novaka Ðokovića, koji je bolnicama u Bergamu poklonio milion evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading