SRBIJA OSVOJILA SVE ŠTO SE MOGLO OSVOJITI: Završen međunarodni "Trofej Beograda" u kik boksu!

Autor:

Sport

26.04.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle subote u organizaciji Kik boks saveza Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, održano je međunarodno takmičenje Trofej Beograda u Hali Sportova "Ranko Žeravica", na kome je učestvovalo 274 takmičara iz pet zemalja.

RepublikaFoto: Kik boks savez Srbije
Održan trofej Beograda

U ukupnom plasmanu najuspešnija je Srbija sa 142 medalje, zatim Severna Makedonija  sa 54 medalje, Bosna i Hercegovina sa 24 medalje, dok su Hrvatska i Republika Moldavija sa sedam medalja na četvrtom i petom mestu rang liste.

Najuspešniji klub turnira bio je B -Gym iz Batajnice sa 36 medalja i to 10 zlatnih, 13 srebrnih i 13 bronzanih. Dok su drugi i treći na listi kik boks klub "Shampion Skopje" i sportski klub "Petros", sa 10 i 11 medalja u ukupnom plasmanu.


Iako su u Makedoniji obustavljene sportske aktivnosti, usled sprečavanja širenja pandemije, Makedonci su uspeli da se nađu na drugom mestu prema ostvarenim rezultatima na Trofeju Beograda. Makedonija je učestvovala je sa čak 64 takmičara uz podršku 36 službenih lica.

Dodeljeni pehari za najuspešnije takmičare

Kako je takmičenje održano u dve tatami discipline i to Point Fighting i Kick Light i dve ringovne discipline Full Contact i Low Kick, Kik boks savez Beograda, odlučio je da nagradi najbolje takmičare.
Pehar za najboljeg pionira u disciplini Point Fighting dodeljen je Dušanu Dobričiću iz Kik boks kluba B-Gym iz Batajnice.

U disciplini Kick Light pehari su dodeljeni Useini Loriku KBK "Tetova", Baćina Ivanu KBK "Nevesinje" i Nikoli Vukašinoviću iz KBK "Pan Gym".

U disciplini Low Kick nagrađeni su David Stamatović iz kik boks kluba "B - Gym" iz Batajnice, zatim Uroš Nešković iz kik boks kluba Kolubara, kao i svetska šampionka Teodora Manić u kategoriji seniorki.

Ni disciplina Full Contact nije ostala bez nagrada za najbolje, pa je tako pehar pripao najboljem junioru Ediju Terziću iz Kik boks kluba Priboj, kao i najboljem senioru Milošu Joviću iz kik boks kluba B - Gym.

Za najboljeg muškog borca turnira KBSB proglasio je takmičara Bobana Ilioskog iz kik boks kluba "Shampion Skopje", dok je titula najboljeg ženskog borca pripala takmičarki Kaniti Mumirović iz KBS "Titanium Usora".

Kako bi omogućio publici i ljubiteljima kik boksa da isprate Trofej Beograda, Kik boks savez Beograda učinio je dostupnim snimke sa live strem-a na zvaničnoj YouTube stranici Kik boks saveza Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading