KRAJ SAGE: Navijači širom planete u SUZAMA zbog Šumahera!

Autor:

Sport

22.04.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi neće dobiti priliku da saznaju šta se zaista dešava.

Mihael Šumaher

Mihael Šumaher, sedmostruki prvak Formule 1, doživeo je pre nepunih osam godina nesreću na skijanju, a nemački okus navodi kako navijači nikada neće saznati detalje oko njegovog zdravstvenog stanja.

Poslednja ifnormacija datira iz 2014. godine kada je Šumi prebačen u kuću na Ženevskom jezeru, a isti izvor navodi kako postoje dva razloga zbog čega se njegov status čuva u tajnosti.

Prvi je taj što zbog složenosti povrede mozga kao u Šumaherovom slučaju ni najbolji lekari ne mogu dati prognozu. Promene su sasvim normalne i jedan dan može biti sasvim različit od drugog. Zbog toga predviđanja nisu pouzdana.

S druge strane, Sabine Kem, kao predstavnica porodice Šumaher, želi da informiše javnost samo kad postoji nova i konkretna nada u poboljšanje. Kad bi Kem danas objavila saopštenje o Šumaherovom stanju, verovatno bi istu stvar morala da učini i sutra. I prekosutra. Princip postaje jasan, navodi Fokus. Zbog ovih razloga porodica je odlučila sasvim da se izoluje od javnosti i moramo da prihvatimo da možda nikad nećemo saznati u kakvom je stanju jedan od najboljih sportista ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zlaya

22.04.2021 21:49

Sumaher je bio veliko djubre od covjeka, jel se sjeca neko kako je protivnike gurao bolidom da se skrshe?

pkstariji

22.04.2021 22:50

@Zlaya - Kada je bio cunami u Indijskom okeanu, drugi sportisti su govorili: "Ja ću uplatiti 1000 dolara pomoći za svaku trojku koju ubacim na sledećoj utakmici" i "Ja ću uplatiti 1000 dolara pomoći za svaki as koji budem servirao na sledećem meču", a Šumaher je izvadio penkalo i napisao ček na 10 miliona dolara.

Zoran

23.04.2021 11:43

@pkstariji - Pare izgleda prave dobrog coveka. Posebno klad ih poklanja. Onda su i mnogi bogatasi dobri.

pkstariji

23.04.2021 13:04

@Zoran - Pare nikoga ne čine ni dobrim ni lošim, samo dobrima pomažu da budu još bolji, a loše čine još gorima. Ne poznajem Šumahera lično, tako da mogu samo da imam utisak na osnovu onoga što sam video ili pročitao.