PLANETA JE OVO ČEKALA: Privatni snimci RAZOTKRIVAJU zdravstveno STANJE Mihaela Šumahera!

Autor:

Sport

01.04.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro će biti emitovan dokumentarac sa detaljima iz života legende Formule 1 Mihaela Šumahera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legendarni Mihael Šumaher

Proslavljeni vozač Formule 1 Mihael Šumaher punih sedam i po godina se oporavlja od nesreće koju je doživeo u francuskom Grenoblu, a uskoro će biti objavljen dokumentarni film pod nazivom "Šumaher" koji će sadržati do sada neobjavljene snimke iz života popularnog Šumija.

Film će prikazuje Mihaelovu impresivnu karijeri, ali i mnoge aspekte složenog čoveka. Nemilosrdni vozač Formule 1, ambiciozan, pouzdan timski igrač i ljubazni porodični čovek - najavila je Zabine Kem, portparolka Šumaherovih.

Pandemija koronavirusa odložila je premijeru dokumentarca u kome će se naći Šumaherova supruga Korina, otac Rolf, ćerke Đina-Marija i sin Mik.

Podsetimo, Šumaher (52) je osvojio sedam titula u najbržem cirkusu, zabeležio je 91 pobedu, a u 155 navrata se peo na pobednički podijum. Od momenta kada je doživeo nezgodu, na zahtev porodice, veoma malo se zna o zdravstvenom stanju legendarnog vozača, a ljubitelji formule se nadaju da će nakon objavljivanja filma biti poznato mnogo više detalja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading