NIJE POLETEO POSLE PLASMANA NA SP: Selektor Srbije zna da njegove izabranice mogu još bolje

Autor: Tanjug

Sport

21.04.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plasmanom na Svetsko prvenstvo ostvarili smo cilj. Ova reprezentacija ima dobro postavljene temelje i nastavićemo da radimo, rekao je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Bregar

- Došli smo do plasmana a Svetsko prvenstvo. Ovaj meč je bio repriza prvog susreta u Slovačkoj. Promašili smo mnogo zicera u prvom poluvremenu, u nastavku sam tražio bržu igru. Nastavićemo da radimo i da se trudimo dalje, da igramo brži rukomet. Čestitam devojkama jer su dale sve od sebe i igrale kako su najbolje mogle. Ova reprezentacija ima dobro postavljene temelje, u junu ćemo ponovo biti na okupu sedam dana, tako da verujem da će biti još bolje i čeka nas puno rada - istakao je selektor Srbije.

Sanja Radosavljević smatra da je ekipa dobro odigrala.

- Uvek može bolje, naravno, ali uz ovu energiju koju imamo normalno je da moramo da pobedimo. Ova druga utakmica je bila malo bolja, ali nismo pokazale sve što znamo i što najbolje možemo.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometašice Srbije

Katarina Krpež Šlezak ističe da su devojke presrećne jer su ostvarile veliku želju.

- Imamo novi sistem, u prvoj utakmici nije bilo tako dobro, mislim da smo se poboljšale u drugoj. Istina je da ima još da se radi, ali veliki je korak što smo se plasirale i nadam se da ćemo korak po korak usavršiti igru. Ja sam prezadovoljna, utisci su sjajni što idevojke pokazuju, atmosfera je odlična - rekla je ona.

Svetsko prvenstvo u Španiji na programu je od 1. do 19. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading