HRVAT ISPROZIVAO SRBINA: On je starleta čiju ću glavu baciti u zadnji red tribina

Autor:

Sport

13.04.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski MMA borac Đani Barbir je na svom Instagram nalogu iz svih oružja opleo po Aleksandru "Džokeru" Iliću.

RepublikaFoto: Natalija Atanacković
Aleksandar Ilić Džoker

 

Nedavno je u Zagrebu održan prestižni FNC turnir u borilačkim veštinama, a tokom njega smo videli jedan rat izvan oktagona. 

Rivali su bili mladi hrvatski borac Đani Barbir i Srbin Aleksandar "Džoker" Ilić, a sve se dogodilo zbog toga što Ilićev zakazani protivnik Poljak Tomaš Jakubiec nije mogao da izađe na borbu pošto se zarazio koronavirusom.

Odmah posle toga je Barbir na Instagramu uživo objavio da će u ring sa Ilićem umesto Poljaka.

Ipak, to je bila samo provokacija Barbira, pošto je znao da ne može da se bori sa Ilićem pošto nije član KSW-a, organizacije u kojoj se Ilić bori.

On je potom nastavio rat putem Instagrama.

Što se tiče borbe protiv Ilića, mislim da je svima već jasno da su me njegov menadžer i on vešto izbjegli. Indirektno me se, od strane njegovog menadžera, išlo prikazati kao borca nedoraslog za nivo KSW-a. Činjenica je da je Ilić borac komu je karijera građena na negativnim skorovima te da je precenjen - napisao je Barbir, koji se tu nije zaustavio.

Sve što zna je da trči po kavezu i panično baca levi kik. Susrešćemo se puno pre nego što on to misli, a svima mogu da obećam da će toj starleti glava završiti u zadnjem redu tribina - dodao je Hrvat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Đani Barbir (@barbir.djani)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading