(VIDEO) Uroš Medić trenira sa legendom UFC-a, ČOVEKA KOJI JE RAZBIO FEDORA UČI DA PSUJE NA SRPSKOM!

Autor:

Sport

16.03.2021

22:12 >> 22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Medić okončao je svoju prvu tuču u UFC u prvoj rundi, i to sa skorom udaraca 48-0 u svoju korist, pa je jasno o kakvom se talentu radi, ali nije samo talenat u pitanju, već ovaj ubica vredno radi svaki dan kako bi postao UFC šampion.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uroš Medić novopečeni je član "Kings MMA", gde je sreo velikog UFC šampiona

Medić, nekada poznat kao "srpski samuraj", a sada kao "Doktor" ili "El Doktore", dominantno je stupio pod šljašteća svetla UFC-a, ali ne samo da je dominirao, već je delovao kao da je rođen pod njima.

Novopečeni član "Kings MMA" u Hantington Biču, rodnom mestu legendarnog Tita Ortiza, raduje se izazovu sparinga i treniranja sa nekim od najboljih, ali ga je na jučerašnjem treningu iznenadio veliki šampion Fabrisio Verdum.

 

 

 

Ukoliko niste sigurno ko je ovaj čovek, on je besmrtnom Fedoru Emilijanenku uradio ovo:

Potpuno je izmenio sliku o teškašima Verdum, dokazao je da će veština uvek trijumfovati nad sirovom snagom, a ako Medić nastavi da trenira sa ovakvim legendama, uskoro bi mogli da slavimo njegov uspon na UFC tron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading