ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Novi DIREKTOR Zvezde postao bivši igrač Partizana!

Autor:

Sport

26.03.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon imenovanja i otkrio velike planove sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Delije

Nikola Rosić, proslavljeni reprezentativac Srbije, izabran je za novog generalnog direktora OK Crvena zvezda.

Odbojka je moj život i želim da joj dam još više u budućmosti. Ovo nije moj povratak, već duže vreme imam internacionalni kamp sa Aleksandrom Atanasijevićem i partnerski učestvujem u jednoj menadžerskoj agenciji. Zašto Zvezda? Igrao sam u Partizanu, ali svi moji prijatelji znaju kojiko ja volim ovaj klub i ovo je ispunjenje mog dečačkog sna, mojih ukućana i moje sestre, koja je bila učesnik jednog od dva najveća uspeha kluba - emotivno je ispričao Rosić na zvaničnoj promociji.

Zanimljivo je da je Rosić prvih pet godina profesionalne karijere proveo u Partizanu, pre nego što se 2004. godine otisnuo u Budvansku rivijeru, a on je otkrio da su dva glavna cilja crveno-belih ekonomski i takmičarski.

RepublikaFoto: Starsport
Želi da vrati Zvezdu na staze uspeha - Nikola Rosić

Plan je da napravino prepoznatljiv sistem kod nas i šire, da damo primer i ostalim klubovima i budemo škola odbojke koja će dati buduće reprezantativce. Napravili smo jak Upravni odbor, to su ljudi koji su puni energije i želje da zajedno postignemo isti cilj i da se Zvezdi vrate slavni dani. Hvala svim u klubu a posebno gospođi Ani Avramović, koja me je oberućlčke prihvatula i koja će ostati moj savetnik - istakao je Nikola Rosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading