IZ ŽELEZNIKA JASNI: Zvezda je FAVORIT pred okršaj sa FMP-om!

Autor:

Sport

26.03.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči gardskog derbija na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Trener košarkaša FMP-a Vanja Guša rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da odigra najbolje što može. Taj susret 23. kola regionalnog takmičenja na programu je u subotu od 19 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

U narednom kolu igramo protiv najbolje ekipe u ligi, evroligaša i pokušaćemo da nastavimo sa dobrim igrama. Crvena zvezda je favorit u ovoj utakmici, a mi ćemo dati sve od sebe da odigramo najbolje što možemo – rekao je Guša.

Ekipa iz Železnika je deveta na tabeli regionalnog takmičenja sa osam pobeda i 12 poraza, dok je Zvezda trenutno treća sa 17 pobeda i tri poraza.

Posle pobede u Zadru i pobede kod kuće nad Cibonom, očekuje nas teško gostovanje Crvenoj zvezdi koja se bori za vrh ABA lige. Oni su veliki favorit, a na nama je da pokušamo da im, pre svega, fizički ispariramo i da odigramo dobru utakmicu. Znamo da će biti teško, ali mi svakoj utakmici pristupamo maksimalno i sa željom da pobedimo. Imamo svoje ciljeve, a primaran je da obezbedimo opstanak u ABA ligi – kazao je košarkaš FMP-a Marko Radonjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading