ČUVENU DODELU PEHARA "DELIJE" NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Zvezda se na EMOTIVAN način OPROSTILA od Vlaste!

Autor:

Sport

24.03.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasta Velisavljević je u srcu nosio crveno-bele boje.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Vlasta Velisavljević predaje pehar kapitenu Zvezde Branku Laziću

Košarkaški i fudbalski klub Crvena zvezda oprostili su se od legende srpskog glumišta i jednog od svojih najvernijih navijača Vlaste Velisavljevića, koji je danas preminuo u 95. godini života od posledica korona virusa.

- Vlasta je voleo glumu, ali je voleo i Crvenu zvezdu i košarku. I to mnogo. Slobodno se može reći da je i ispisivao istoriju našeg košarkaškog kluba. Bio je redovan na utakmicama u "Pioniru", imao je sezonsku kartu koju je dobio na poklon od našeg kluba. Dolazio je na utakmice i u dubokoj starosti, u 91. godini je u šali zatražio i da zaigra,a mnogi pamte i legendarnu sliku kada je u izuzetno toploj hali strpljivo čekao dugu ceremoniju da se dodeli pehar kapitenu Branku Laziću nakon osvojene titule prvaka Srbije - navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda.

Glumio je u velikom broju predstava u JDP, BDP, Ateljeu 212, Pozorištu na Terazijama, Zvezdara teatru i bio deo nekih od najvećih filmskih ostvarenja naše kinematografije.

- Crvena zvezda je sa velikom tugom dočekala vest da nas je napustio Vlasta Velisavljević. Proslavljeni srpski glumac je bio često gost crveno-belih na stadionu „Rajko Mitić“ i svedočio brojnim uspesima koje je naš klub ostvarivao. Nema sumnje da je Vlasta obožavao Zvezdu, kao i da su svi voleli da vide našeg proslavljenog glumca na tribinama „Marakane“. Zbog toga mu ovom prilikom šaljemo poslednji pozdrav u nadi da će i sa neba gledati naše uspehe i radovati se kao što je to radio sa tribina - stoji u saopštenju fudbalskog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading