ODRŽANA 14. SEDNICA SAVETA ZA MLADE: Udovičić predstavio NOVE CILJEVE ZA POBOLJAŠANJE KVALITETA ŽIVOTA!

Autor:

Sport

16.03.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić predsedavao je 14. sednicom Saveta za mlade, na kojoj su članovi Saveta razmatrali najvažnije aktivnosti i postignute rezultate u oblasti omladine tokom 2020. godine, kao i sve aktivnosti koje se planiraju u ovoj oblasti u narednom periodu.

RepublikaFoto: Ministarstvo omladine i sporta
Vanja Udovičić

- Kroz rad Saveta za mlade uspostavili smo delotvoran mehanizam za aktivno učešće mladih u svim segmentima procesa donošenja odluka, a uspostavljanjem kontinuiranog i konstruktivnog dijaloga kroz rad Saveta za mlade, mi, predstavnici Vlade Republike Srbije, zajedno sa mladima imamo cilj da osiguramo da se čuju preporuke i mišljenja mladih, kako bi se poboljšao kvalitet njihovog života i unapredio položaj mladih na svim nivoima i u svim segmentima - izjavio je ministar Udovičić nakon 14. sednice Saveta za mlade.

Kao tim pomeramo granice i prevazilazimo izazove, uvek motivisani i spremni da, zajedno, život mladih u našoj Srbiji učinimo još kvalitetnijim i boljim, dodao je on.

RepublikaFoto: Ministarstvo omladine i sporta

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading