POVREĐENI GOLFER IMAO FILMSKI SEKSUALNI ŽIVOT: Sve perverzije Tajgera Vudsa!

Autor:

Sport

25.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji golfer svih vremena Tajger Vuds (46) jedva je preživeo posle saobraćajke u Los Anđelesu, a njegove nevolje za volanom počele su daleko ranije i bile su prouzrokovane burnim seksualnim životom, koji bi mogao da se prikaže i u nekom holivudskom filmu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajger Vuds

Prvi udes Amerikanac je imao davne 2009, kada se zakucao u drvo i hidrant, a sve to u trenutku kada je njegova tadašnja supruga Elin Nordegren saznala da je vara sa najmanje 12 žena. I potom, ironije li, htela da ga bije štapovima za golf. Tada su u javnosti isplivale sve njegove seksualne perverzije, koje su zapravo počele u detinjstvu.

Naime, Amerikanac je, kao mali, gledao kako mu otac Erl vodi ljubav sa raznim plavušama u prikolici kraj golf terena (gde je vežbao kao mali), što je očigledno bio okidač za njegovo raskalašno ponašanje i naklonost prema tom tipu devojaka. Žena zbog koje je Tajger pao zove se Rejčel Jukitel. Navodno je samo nju voleo, a viđanje s njom nazivao je "priključivanjem" jer se posle toga osećao "napunjeno". Za nju je saznala supruga Elin, takođe plavuša, i klupko je počelo da se odmotava.

- On je za naše sastanke govorio "priključivanje". Govorio mi je da, kad me vidi, mogao je da se priključi i napuni. Imao je problema da zaspi i uzimao bi lek za spavanje. Sedela bih pored njega satima dok je on padao u san, a kada bi se probudio, dozvolio bi sebi da bude dete. Zvuči čudno. Jeo bi žitarice i gledao crtaće i bio bi kao fontana, hteo je samo da priča i priča - otkrila je Jukitelova.

Nekadašnja madam Mišel Braun tvrdila je da je Vuds na svaka dva meseca tražio da u isto vreme bude sa više devojaka.

- Umelo je da ih bude i 10 u isto vreme. Imao je poseban tip, voleo je mlade i slatke studentkinje ili tip devojaka iz komšiluka, po mogućstvu plavuše - ispričala je Braunova.

Loredana Džoli, bivša eskort-dama, opisala je Tajgerov ukus.

- Voleo je da igramo uloge. Doveo bi gomilu devojaka, a onda bi se oblačio u odelo. Mi bismo mu bile kao male marionete.

Posle svega, golfera je razvod koštao 100 miliona dolara, a išao je i na odvikavanje od seksa.

Vudsove navike:

- Provodio se sa 10 prijateljica noći istovremeno na divljim žurkama

- Voleo da oblači odela, a da mu devojke budu kao marionete

- Na svaka dva meseca tražio da bude s više devojaka

- Navodno je voleo samo Rejčel Jukitel, jednu od prostitutki, a viđanje s njom nazivao je "priključivanjem" jer se posle toga osećao "napunjeno"

- Posle susreta sa devojkama gledao crtaće i jeo pahuljice poput deteta

- Preferirao mlađe devojke i plavuše

- Posle razvoda išao na odvikavanje od seksa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MALI PERICA

25.02.2021 09:44

znaci hocete u textu da kazete da je ziveo zivot ,,sam svakog muskarca,, pa da svako kad je mlad ,ima visak skobodnog vremena i gomilu para bio bi i sa gomilom riba. . mozda cak i plavuse. .