KATASTROFALNE VESTI: Poznato u kakvom je stanju Vuds posle HOROR NESREĆE!

Autor:

Sport

24.02.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se doktor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vozilo na mestu nesreće, uz ilustraciju Tajgera Vudsa

Tajger Vuds, najbolji golfer svih vremena, doživeo je u utorak tešku saobraćajnu nesreću nakon koje mu je auto bio u potpunosti smrskan, ali se srećom nalazi van životne opasnosti.

Vuds, koji je zadobio ozbiljne povrede i višestruke prelome noge, se nalazi van životne opasnosti, a u kakvom je tačno stanju saopšteno je putem Tviter naloga.

Gospodin Vuds je imao teške ortopedske povrede desnih donjih ekstremiteta koje su sanirane tokom hitne intervencije. Otvorene povrede tibie i fibule su stabilizovane ubacivanjem šina u nogu. Dodatne povrede kostiju u stopalu i članka su takođe stabilizovane pomagalima - objavio je Aniš Mahajan, glavni lekar bolnice Mahajan, gde je proslavljeni golfer operisan.

- Trauma mišića i drugih delova noge zahtevaće dodatnu negu i posle operativnog toka - dodaje se u objavi na Vudsovom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading