OGLASILI SE ŠTEFANEK I GRADONAČELNIK: Delegacija Sportskog saveza Srbije POSETILA Šabac!

Autor:

Sport

10.02.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poseti gradu sporta.

RepublikaFoto: SSS
Delegacija Sportskog saveza Srbije

Delegacija Sportskog saveza Srbije, predvođena predsednikom Davorom Štefanekom i generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem, posetila je gradonačelnika Šapca dr Aleksandra Pajića, predsednika Skupštine grada Nemanju Pajića i člana Gradskog veća zaduženog za sport Marka Panovića. Na sastanku su razgovarali o saradnji i realizaciji projekata u vezi sa sportom u gradu Šapcu. 

Gradonačelnik Pajić je nakon sastanka preneo da je razgovor bio odličan te da je dobra komunikacija između Grada Šapca i Sportskog saveza Srbije dobar znak za napredovanje šabačkog sporta. 

 

- Čast mi je što sam ugostio delegaciju Sportskog saveza Srbije, predvođenu predsednikom Davorom Štefanekom. Imali smo ozbiljne razgovore. Želimo da određene projekte na nivou Sportskog saveza Srbije implementiramo u našem gradu. Cilj nam je da u Šapcu traju brojne sportske manifestacije i da dalje napreduju sportski klubovi, odnosno školski, rekreativni i masovni sport - rekao je gradonačelnik i naveo da je Šabac grad sporta.

Foto: SSS

Nakon sastanka sa gradonačelnikom delegacija Sportskog saveza Srbije posetila je i Sportski savez grada Šapca gde su u razgovoru sa predsednikom Veselinom Vukovićem i generalnim sekretarom Dejanom Popovićem bliže upoznata sa detaljima funkcionisanja u sportu. 

Štefanek je izjavio da je ovo prvi obilazak Šapca od kako je on na čelu Sportskog saveza Srbije. 

Foto: SSS

- Tema današnjih sastanka jeste da vidimo koliko akcija Sportskog saveza Srbije možemo da sprovedemo u Šapcu. Verujem da ćemo sa većnikom za sport, gradonačelnikom, čelnim ljudima grada i Sportskim savezom grada Šapca uspeti da ih realizujemo u narednom periodu. Pokrenuli smo akciju žene u sportu i Seoske igre Sportskog saveza Srbije“, istakao je Štefanek i dodao: "U narednom periodu plan je da pokrenemo još jednu akciju koja će se posvetiti sportu u policiji. Isto to ćemo organizovati na nivou grada Šapca, gde će biti održano takmičenje, a pobednici će ići na Republičko finale. Sportski savez Srbije donira gradovima i opštinama sportsku opremu i rekvizite. I ove godine smo spremni da pomognemo i gradu Šapcu - kazao je Štefanek.

Foto: SSS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading