SVE JE SPREMNO ZA ŠOU: Bezvremeni Tom Brejdi udara na vladajuće šampione, DA LI JE ČUDO MOGUĆE U SUPERBOULU?!

Autor:

Sport

07.02.2021

17:16 >> 17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite krilca, načose i pivo, Superboul 55 uskoro je na meniju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tom Brejdi večeras će pokušati po prvi put na domaćem terenu da osvoji Superboul!

Fanovi NFL-a jedva su dočekali ovaj momenat, ali je finale konačno tu. Večeras će (12.30 posle ponoći) Kanzas Siti Čifsi braniti titulu protiv Tampa Bej Bakanirsa!

Tom Brejdi ni u 43. godini života ne prestaje da dominira, pa je na putu ka Superboulu pobedio tri puta na gostujućim terenima, savladavši u polu-finalu MVP-a Erona Rodžersa i njegove Pekerse.

Sada Baksi po prvi put u istoriji imaju prednost domaćeg terena u finalu NFL, pa će šampioni propisno da se namuče ako planiraju da odbrane titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mahomsa i ekipu čeka pakleni izazov u finalu NFL

Čifsi su na putu ka finalu savladali ekipu koja je možda i bila u najboljoj formi ove sezone, Bafalo Bilse, pa sa razlogom mogu da se nadaju da će prvi put od 2003 i 2004, kada je Brejdi to uradio sa Pejtriotsima, odbraniti titulu.

 

 

 

Petrik Mahoums oporavio se od povrede, pa će u finalu stati na liniju čoveku koga će jednog dana naslediti kao lice cele lige. 

Sudar stare i nove škole obećava spektakl!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading