NAVIJAČI BESNI, A KONOR PEVA: Mekgregor POTPUNO NEZASLUŽENO dobio TRILOGIJU ŽIVOTA!

Autor:

Sport

04.02.2021

14:53 >> 20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konor Mekgregor dobiće i milionitu priliku da pokaže da je još uvek "Ozloglašeni".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konor Mekgregor i Dastin Poarije sastaće se i treći put u majstorici, uprkos protestima navijača

Za manje upućene, "Ozloglašeni" je čovek koji je samleo većinu svojih protivnika na putu ka statusu prvog "Čemp-Čempa" u UFC (šampion u dve kategorije). "Ozloglašeni" je onaj ludak koji je bez straha napao autobus pun boraca kako bi isprovocirao Habiba da se konačno pobije sa njim. "Ozloglašeni" je nekada bio Konor Mekgregor, ali da li ta verzija njega još uvek postoji?

Dok je početkom 2019. delovalo kao da se vratio, barem na 43 sekunde koliko mu je bilo potrebno da nokautira Donalda Serouna, ubrzo se survao nazad na zemlju kada mu je Dastin Poarije 23. januara srušio sve snove nokautom u drugoj rundi.

Nije delovao Konor kao monstrum kog je najavljivao mesecima pred tuču sa "El Dijamanteom", dok je Poarije pokazao da je zaslužio još jednu borbu za titulu posle neuspeha protiv Habiba 2019. godine.

Pobeda je Poarijea i Konora izjednačila po pobedama na 1-1, pošto je Irac Amerikanca davne 2014. zaustavio u prvoj rundi.

Dok je ceo MMA svet priželjkivao borbu Poarijea i nekog od zaslužnih, poput Majkla Čendlera koji je na debiju nokautirao Dena Hukera u prvoj rundi, ili Čarlsa Oliveire, koji ima ubitačan niz od osam pobeda za redom, uključujući poslednju na impresivan način protiv "El Kukuja" Tonija Fergusona, Konor je izgleda dobio direktan revanš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dastin Poarije zaslužio je borbu za titulu, ali će umesto toga da dobije tuču za novac sa Konorom

Svega nekoliko dana bilo je potrebno ovoj dvojici da ugovore novu tuču, pa će Mekgregor po ko zna koji put dobiti priliku da ostane "krava muzara" Dejne Vajta i UFC.

Dokazao je UFC više puta da se kose njihovi principi kada je sport i zarada u pitanju, pa je ovaj primer samo poslednji u dugom nizu.

Niko ne krivi Poarijea, ipak svaka tuča sa Konorom donosi milionsku zaradu, ali je veliko razočarenje što najuzbudljivija divizija u celoj kompaniji mora da ispašta zbog Mekgregorog statusa kao "mejnstrim" zvezde.

 

 

 

Nije otkriveno kada će se dogoditi majstorica, ali je jasno da Mekgregor ne bi trebao da bude deo te tuče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading