TUČA VEKA SVE BLIŽA: Počeli pregovori između Fjurija i Džošue, "Bitka za Britaniju" NA FANTASTIČNOJ LOKACIJI!

Autor:

Sport

25.01.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najisčekivaniji bokserski okršaj u ovom veku konačno je na pomolu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri i Entoni Džošua blizu su dogovora oko "Bitke za Britaniju"

Bob Arum, slavni bokserski promoter koji zastupa Tajsona Fjurija, i Edi Hern, njegov kontroverzni kolega u ćošku Entonija Džošue, počeli su pregovore oko tuče između dva najbolja teškaša na planeti.

Fjuri na ovu borbu čeka od kada je početkom prošle godine nokautirao "Bronzanog Bombardera" Dijontea Vajldera, dok je Džošua morao da brani titulu protiv Aleksandra Usika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Entoni Džošua odbranio je titulu protiv Aleksandra Usika

Sada kada je i momak iz južnog Londona završio svog protivnika, može da se priča o okršaju sa "Kraljem Cigana".

- Pričao sam sa Edijem juče. Rekao mi je da će mi poslati ugovor do utorka. Kada mi proverimo da li nam sve odgovara, prosledićemo papirologiju advokatima i početi da ugovaramo detalje - istakao je Arum u razgovoru za "Talksport".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džošuini ljudi poslaće do utorka ugovor Bobu Arumu i Fjuriju

"Bitka za Britaniju" trebala je da se odigra na, ne biste verovali, britanskom tlu, ali je pandemija i posebno loša situacija na Ostrvu isključila tu opciju, ali i za to ima rešenja.

 

- Nadali smo se da ćemo moći da odradimo tuču sa navijačima u Britaniji, ali ništa od toga. Nova lokacija po svemu sudeći biće negde u Aziji. Čekajte prvo da se dogovorimo oko ugovora, pa ćemo lako oko lokacije - zaključio je savetnik WBA (Super), WBC, IBF, WBO, i "Ring" šampiona sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading