AJNTRAHTOV JING I JANG: Srpski tandem pravi čuda u Bundesligi, Jović i Kostić OTKRILI TAJNU SVOG USPEHA!

Autor:

Sport

25.01.2021

18:19 >> 18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između Luke Jovića i Filipa Kostića postoji specijalna veza.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Kostić i Luka Jović ne kriju zadovoljstvo što ponovo dominiraju Bundesligom zajedno

Toliko su i sami zaključili reprezentativci Srbije posle još jedne pobede od kada se Jović vratio u Frankurt iz Reala.

Posrnuli centarfor na spektakularan način obeležio je povratak u Nemačku, postigavši dva gola za manje od 20 minuta na terenu, ali je njegov kolega iz veznog reda bio heroj na prošlom meču sa Arminijom, kada je namestio dva gola (jedan Joviću) i postigao svoj u pobedi od 5:1.

Reprezentativac Srbije je postigao mestralan gol na tom susretu, pa je priznao da mu jako prija povratak zemljaka.

On mene motiviše da igram mnogo bolje i to se moglo videti od kad se vratio u Ajntraht. Luka je sjajan, pozitivan momak, ali treba mu malo sreće. Potreban mu je trener koji veruje u njega. Nije dobio puno prilike u Realu. Često je samo po desetak minuta ulazio u igru kao zamena, pa ljudi očekuju da učini nešto posebno. Jednom kad počne da postiže golove, dobije samopouzdanje koje mu treba, mislim da će biti pravi. Luka može da uspe u Madridu, sjajan je napadač – rekao je Kostić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ako prenesu igru iz Ajntrahta u dres Srbije, teško će biti zaustaviti napad "Orlova"

Evropa je cilj za Ajntraht, što Kostiću deluje veoma realno.

 - Naš cilj i moj san je da igramo u Evropi sa navijačima. Stanje na tabeli je takvo da sa nekoliko pobeda možete da dođete do vrha i uključite se u borbu za plaslaman u Ligu šampiona. Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da to možemo. To bi bilo neverovatno za ovaj grad, ali i za naše navijače i nas kao igrače. Igrati Ligu šampiona, Ligu Evrope je nešto posebno. Sa navijačima bismo mogli postići veliki uspeh i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo zacrtani cilj - smatra on.

Zadovoljno je brzonogo krilo što se vraća u vrhunsku formu, a još je srećniji pogotkom sa 25 metara o kome bruji ceo kontinent.

 - Presrećan sam. Vratio sam se posle povrede mnogo jači. Nadam se i verujem da ću ovako nastaviti da igram ido kraja sezone. Veliku zasluge dugujem i treneru Hiteru, koji je bio uvek tu uz mene i koji je verovao da ću se vratiti u staru formu. Iz utakmice u utakmicu samopouzdanje raste. Igram bez pritiska i mislim da sam napravio dobar potez kada sam letos i pored doblih ponuda ostao u Frankfurtu., klub koji mi je kao druga kuća – rekao je Filip Kostić u razgovoru za "Sportski žurnal".

 

 

 

I Luka Jović veoma ceni Kostića kao saigrača i prijatelja, pa smatra da snjim može da igra zatvorenih očiju.

 - Dobro se poznajemo.Mnogo vremena provodimo zajedno i mogu reći da mi je nedostajalo druženje. Kada sam se vratio u Frankfurt samo smo nastavili gde smo stali. Cimeri smo. Mislim da sa Filipom mogu da igram zavezanih očiju, tačno znam kada će mi u kom trenutku poslati loptu. Ima taj neverovatan osećaj – dodao je za kraj bivši centarfor Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kostić je Joviću od povratka već namestio tri gola

Ako ovaj ubitačan tandem nastavi da gospodari Bundesligom, reprezentacija Srbije izgledaće zastrašujuće u 2021!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading