(FOTO) SRBIJA NA NOGAMA: Novak Đoković i Sofija Milošević "ZARATILI" na Instagramu!

Autor:

Sport

12.01.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Bogdan Bogdanović oduševio Srbiju i pobedio na licitaciji za automobil iz filma "Južni vetar", sada su se u nešto slično upustili najbolji teniser sveta i supruga Luke Jovića, Sofija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/ST/D. Kadić
Novak Đoković i Sofija Milošević

Pokrenuta je nova humanitarna licitacija, ovog puta je u pitanju je jakna koju će on nositi u drugom delu filma, koji se još uvek nije pojavio, a za kupovinu iste, Sofija Milošević. i Novak Đoković su ponudili po dve hiljade evra.

- Krećemo sa licitacijom. Dajem 2.000 evra za jaknu. Bolje mi stoji nego Milošu, u šaljivom tonu je poručio Đoković.

Foto: printscreen/djokernole

- Ili Luki?- uz osmeh je poručila Sofija.

Sav prikupljen novac ovog puta biće doniran Anđeli Dimitrijević, a Sofija i Novak su višestruko premašili početnu cifru od 300 evra.

Foto: printscreen/djokernole

Inače, Anđeli je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 2. Otežano, ali samostalno je koračala do pre tri godine. S obzirom da je u pitanju progresivna bolest, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima. Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem. Kako bi se njena progesivna bolest zaustavila, neophodna su joj sredstva za lečenje u inostranstvu.

Anđeli možete pomoći i slanjem humanitarne SMS poruke sa sadržinom 347 na broj 3030.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading