POBEGAO OD ULICE I BUDALA: Veljko Ražnatović pronašao UTOČIŠTE u boksu!

Autor:

Sport

03.01.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest srpskog boksera.

RepublikaFoto: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA
Naš najbolji kruzeraš Veljko Ražnatović

Talentovani srpski bokser Veljko Ražnatović otkrio je da je počeo da trenira kako bi se sklonio od poroka, noćnog života i lošeg društva.

- Postao sam bokser kako bih pobegao od noćnog života i budala sa kojima sam se družio. Kada sam shvatio da se raspadam od noćnog života i od budala koje su me tada okruživale, prelomio sam u glavi i rekao sebi: "Biću sportista, bokser". Počeo sam da se bavim plemenitom veštinom jer sam uvek imao potrebu da prihvatim izazov. Želeo sam da dovedem sebe u savršeno fizičko stanje, da budem najjači što mogu - rekao je Ražnatović.

Veljko je objasnio i kako se odlučio baš za "plemenitu veštinu", a ranije se bavio fudbalom i košarkom.

- I kada sam trenirao ta dva sporta, davao sam sve od sebe, ma 200 odsto. Medutim, uvek u timu imaš nekog ko nije takav i to me pojede. Pritom su me nervirali fudbaleri. Dođu sa obrijanim nogama, nose čudne frizurice… Ovako sam sebi odgovaram za greške, ali i za uspehe sam najzaslužniji. To mi je mnogo poštenije. Nadam se da ću biti svetski šampion. To mi je želja i, ako Bog da, ispuniće se - rekao je Ražnatović i dodao:

RepublikaFoto: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA
Veljko Ražnatović gaji velike ambicije u 2021. godini

- Ukoliko se ubrzo rešimo ove korone, nadam se da bih možda u 2021. godini mogao na megdan za evropsku titulu. Nakon toga, Bože zdravlja, juriš i na svetski tron. U svakom slučaju, planovi u 2021. su mi da budem veoma aktivan što se boksa tiče i da se plasiram u top 50 boraca na svetu. Voleo bih da imam bar tri-četiri profi meča u narednih 12 meseci, a pored toga boksovaću i u amaterskoj kategoriji za Sombor u Prvoj ligi Srbije.

Ražnazović se 2019. godine oženio sa Bogdanom, u međuvremenu su dobili i sina Željka, a srpski borac ističe kako se trudi da uskladi profesionalne i privatne obaveze, kako bi što više vremena provodio sa svojim naslednikom.

- Sad moj dan izgleda tako što ustajem rano i odmah posle doručka treniram oko sat vremena. Vratim se kući, budem sa porodicom, pa po podne opet na trening. Čim sam u sparing borbama počeo da pobeđujem momke koji su imali po 60 mečeva iza sebe, odlučio sam da pređem u profesionalne vode. Verujem da sam na dobrom putu, ali vreme će pokazati - zaključio je Veljko Ražnatović u razgovoru za "Informer".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading