ŠOKANTNO: Olimpijski šampion UHAPŠEN ZBOG DROGE, vozio 200 na sat i UGROŽAVAO ŽIVOT SVOJIM ĐACIMA!

Autor:

Sport

22.12.2020

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki olimpijski šampion u kro-kantri skijanju, Peter Nortug, osuđen je na sedam godina zatvora!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Peter Nortug uhapšen je zbog posedovanja kokaina i MDMA

Kako piše u policijskom izveštaju, Nortug je u drogiranom stanju danima vozio skupoceni automobil ludačkom brzinom blizu svog doma u Norveškoj, pa je policija reagovala na pozive zabrinutih ljudi u saobraćaju.

Oni su policiju pozvali zato što je ugrožavao njihovu bezbednost, ali je tek tada klupko krenulo da se odmotava.

Policija je došla na Nortugova vrata, odradila pretres njegovom doma, pa ga je potom uhapsila zbog posedovanja kokaina i MDMA.

On je priznao da je drogiran vozio 200 na sat tokom "drogiranja koje je trajalo nekoliko dana", te da se slikao tokom vožnje, kada je takođe vređao prolaznike u drugim automobilima.

Iako nikakva droga niti alkohol nisu pronađeni u njegovom sistemu, Nortug je priznao da je bio pod dejstvom i jednog i drugog, pa ga sada čeka dugačka kazna u zatvoru.

 

Zanimljivo je da je Nortug uprkos prihvatanju svih otpužbi odbio da prihvati da je svoje đake, kojima je ski instruktor, stvaljao u opasnost svaki put kada bi u takvom stanju dolazio na treninge, pa verovatno tako želi da se pokrije kako bi mogao da nastavi sa poslom posle robije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading