Kidaju na terenu, ali šta se dešava iza kulisa? Liverpul u problemu, OSTAJE BEZ PRVE ZVEZDE!

Autor:

Sport

22.12.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti stižu u Englesku iz Egipta, gde je saigrač Moa Salaha siguran da "Egipatski kralj" želi da napusti "redse".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li je Salah stvarno nezadovoljan u Liverpulu?

Mohamed Abutrika igrao je za ovu selekciju zajedno sa Salahom, pa sada otkriva da je brzonogi fudbaler nezadovoljan na "Enfildu".

Kako tvrdi, Salaha je strašno povredilo što mu nije data kapitenska traka protiv Mićilanda u Ligi šampiona, pa njegovo generalno nezadovoljstvo zbog života u Engleskoj sada prerasta u još veći problem.

- Čuli smo se u vezi sa njegovom situacijom u Liverpulu, i moram vam reći da uopšte nije zadovoljan. Rekao mi je da iza scena ima previše tajni i da ne može da priča otvoreno u javnosti, pa razmatra odlazak iz kluba - istakao je Abutrika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mo Salah sa saigračima iz Liverpula

Liverpul je poznat po tome što svoje igrače uzdiže u legendu, ali Egipćanin smatra da to za njega nisu uradili, pa da ne uživa isti respekt kao recimo Leo Mesi u Barsi ili Kristijano Ronaldo u Juventusu.

Iako postoje finansijski razlozi zašto bi "redsi" prihvatili ponudu za Salaha, nije u novcu stvar, već u nagradama.

- Da je Salah u Realu ili Barsi i da igra na ovom nivou, već bi bio osvajač "Balon d'Ora"! - dodao je Abutrika.

Nije sporno da ovaj 28-godišnjak još uvek nije osvojio prestižnu nagradu za najboljeg fudbalera sveta, pa bi odlazak iz Liverpula možda mogao da mu pomogne u toj misiji.

 

Sasvim očekivano, prvi u redu za Mohameda stoje "Los Blankosi", dok čitava horda timova iz zapadne Evrope isto sanja o dovođenju ubitačnog krila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading