Damjanović predvodi atletiku u Beogradu!

Autor:

Sport

17.12.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prostorijama doma srednjih škola "Patrijarh Pavle" večeras je održana redovna Izborna skupština Atletskog saveza Beograda.

RepublikaFoto: SSAB
Zoran Damjanović

Skupštinu kraljice sportova Beograda, čini 36 klubova i svi klubovi imali su svog delegata. Za predsednika ASB-a izabran je ugledni privrednik Zoran Damjanović.

Za generalnog sekretara u novom mandatu od četiri godine, reizabrana je Aleksandra Gligić koja je i do sada uspešno vodila Atletski savez Beograda.

Dosadašnjem predsedniku ASB, Dejanu Šuputu, novo rukovodstvo se zahvalilo na uspešnom radu.

Cilj novog rukovodstva je da atletika u Beogradu bude još jača i da još više mladih trenira neke od disciplina ovog lepog sporta.

 

Takođe plan je i jačanje saradnje sa Gradskim sekretarijatom za sport i omladinu, koga predvodi Dragana Belojević, kao i sa Sportskim savezom Beograda.

Očekuje se da novi predsednik saveza sa svojim timom održi radni sastanak sa predsednikom i generalnim sekretarom SSAB, Draganom Tomaševićem i Nikolom Penićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading