KO ŠTA RADI, ALBANCI BARONIŠU: Hteli da posvađaju Ibru i Srbe, ALI IM SE TO OBILO O GLAVU!

Autor:

Sport

17.12.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović će sa Milanom igrati protiv Crvene zvezde u 1/16 finala Lige Evrope, ali su pre toga naši neprijatelji iz Albanije pokušali da ga posvađaju sa srpskim narodom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I sam Zlatan se pita šta to bulazne mediji u Albaniji...

Na megdan će Ibra čak i bivšem saigraču iz Intera Dejanu Stankoviću, koga odlično poznaje i koga smatra jednim od najbližih prijatelja sa Balkana.

I sam Ibrahimović je rođen Balkanac rođen u Malmeu, kao što možda već znate. Njegov otac Šefik je Bosanac, dok je majka Jurka Hrvatica, a zajedno su emigrirali u Švedsku 1977. godine. Četiri jeseni kasnije rodio se Zlatan, možda i najbolji fudbaler u istoriji skandinavskog fudbala.

Zlatan nije krio da je imao pozive da zaigra za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, ali je hteo samo Švedsku, međutim takođe nikada nije bežao ni od svog porekla.

Kako podseća "Mondo", Zlatan ne govori tečno “naški” jezik, ali ga razume, sluša folk muziku, prati dešavanja u regionu, druži se sa Balkancima, a pre tačno šest godina je ni kriv ni dužan “uvučen” u skandal u režiji albanskih novinara.

Naime, pred meč između Albanije i Srbije u Elbasanu, u okviru kvalifikacija za EURO 2016, pojavila se izmišljena izjava Zlatana Ibrahimovića koja je digla veliku buru.

- Kosovo je srpsko kao što je i moja majka nevina - rekao je nikad nikome Ibrahimović, osim albanskim novinarima koji su “kontaktirali” i Kristijana Ronalda.

- Video sam šta se dogodilo u Beogradu. Napad na igrače Albanije je sraman. UEFA bi morala da reaguje, jer se ovakav prijem može dogoditi i nama u glavnom gradu Srbije. Trebalo bi zaštititi sport - takođe su objavili albanski mediji, iako to CR7 nikada nije rekao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Kolege" iz Albanije čak su se usudile i da izmisle reči koje nikada nije izgovorio ni Kristijano Ronaldo!

Šta očekivati od takvih ljudi osim najgoreg, ali ništa nama sa Albancima više nije čudno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading